Over Provent

Hoe het begon...

Het begon in 1996 met de Spelotheek, wat de vader van Jos en Sylvia is gestart. De zaken gingen goed en het organiseren was ook bij ons in het bloed gaan zitten, dus zijn wij in 2007 zelf gestart met Hollewand Verhuur in Heino. In 2010 konden wij de Spelotheek overnemen. We zijn ambitieus, enthousiast en in 2010 zijn wij daarnaast de Provent Group gestart. In 2018 hebben we Hollewand verhuur verkocht, waardoor de focus compleet op de Spelotheek en Provent Group in Beilen ligt. 

Wie zijn wij?

Wij, Manou en Sylvia, zijn mede-eigenaren van zowel de Provent Group en Spelotheek. Ook hebben we een webshop voor klootschieten. Samen met onze mannen Jos en Ronald bestieren wij deze bedrijven met alle passie en liefde. Beide gezinnen zijn verrijkt met twee prachtige dochters en een aantal huisdieren. 

Als team hebben wij veel kennis in huis, voornamelijk op het gebied van organiseren, horeca, marketing, communicatie en de bouw. Dit laatste is erg handig voor als wij weer eens een idee hebben voor een leuk themafeest. We maken veel van onze aankleding zelf. 

 

 

Wilt u ook genieten van een uniek bedrijfsfeest?

Leg uw opdracht bij ons neer en wij zullen vol enthousiasme uw feest tot in de puntjes verzorgen.

Nu aanvragen