Wat doen wij?

Bedrijfsfeesten

Provent is uw partner om het bedrijfsfeest van uw dromen te organiseren. Dit kost veel tijd en energie, daarom nemen wij graag de organisatie voor u uit handen. Met plezier zijn wij uw sparringspartner om uw wensen te vertalen. Ons doel is een prachtig feest, waar iedereen zich thuisvoelt en zorgeloos kan genieten. 

Hieronder leest u meer over de diverse feesten die wij aanbieden. Staat wat u zoekt er niet bij? Schroom niet en neem contact op! 


Array

Locaties

Wij hebben een uitstekende samenwerking met diverse locaties.

Bekijken

Array

Themafeesten

Themafeesten zijn bij uitstek geschikt voor als u eens iets anders wilt en het voor zowel jong en oud geschikt moet zijn. Ontzettend leuk zijn onze themafeesten met een spelelement. Hilariteit en een beetje rivaliteit zijn de kernwoorden, want iedereen wil winnen! Uiteraard verzorgen wij de prijsjes, mocht u dit zelf willen regelen dan kan dat natuurlijk ook.

Bekijken

Array

Jubileum

Van harte gefeliciteerd! U heeft een jubileum te vieren, een mooie mijlpaal om bij stil te staan. Wij nemen graag de organisatie van dit bijzondere moment op ons.

Bekijken

Array

Familiedag

Laat vrienden en familie van uw collega's en medewerkers genieten en kennismaken met uw bedrijf.

Bekijken

Array

Dinnershow Magic

Wilt u graag lekker eten, maar niet het geijkte diner waar u er al zovelen van heeft meegemaakt? Dan is dinnershow "magic' datgene wat u zoekt. Het gaat allemaal net even anders en de magische entertainer laat u versteld staan van zijn trucs!

Bekijken

Array

Entertainment

Uw feest omlijsten met (extra) entertainment? Dat kan! Wij kunnen zorgen voor een verlichte dansvloer, feestband, DJ, dansers, zanger en zangeressen, goochelaar of fotograaf.

Bekijken

Array

Wilt u ook genieten van een uniek bedrijfsfeest?

Leg uw opdracht bij ons neer en wij zullen vol enthousiasme uw feest tot in de puntjes verzorgen.

Nu aanvragen